ma krasni su to psi! kad sam dobila Rema svi su odmah znali da ima šarplaninac u njemu i plašili me pričama kak takvi pesi jednom godišnje ugrizu vlasnika il kak iz čistog mira nekog napadnu.. ma da! stavi psa na lanc cijeli život i imat ćeš krvoloka, il ga podupri u tuči s drugim psom! kaj mislite da bi onda bubbi imala 20 takvih pesa doma da svake godine doživi ugriz svakog od njih?! odgoj, odgoj i odgoj! to je bitno! Rem je pas koji će nas uvijek obavijestit da je netko došao. i on osjeća tu osobu. danas nam je došao čovjek oličiti kuhinju i Rem je skakao po njemu i htel se igrati s njim! kad je Rem takav prema nekome ja tu osobu više cijenim(a stvarno je bil simpatičan striček), jer vjerujem svom psu i njegovoj prosudbi i stvarno zna tko ga voli a tko ne! i nemrete vjerovat kak pamti ljude! tko jedamput dođe k nama i Rem ga prihvati, može doći za mjesec dana i Rem će ga se sjećati. ima par ljudi kaj ih ne podnosi, al to su upravo oni koji nikad nisu niš lijepo rekli o njemu. upravo sad dok ovo pišem vani grmi i pada kiša, a Rem se boji i došao nam je u kuću- krvolok?!