mano mazei tai tevas isrinko. leidau jam kad tik pasilikt man sabaka leistu. tai pasiuliau jam kelis variantus, o jam patiko čilė. nu sakau ir gerai man ir čili pipirai patinka ir red hot chilly peppers, tai tiko o dabar sakiau visus vadinsiu saliu pavadinimais, kiek turesiu
mano mazei tai tevas isrinko. leidau jam kad tik pasilikt man sabaka leistu. tai pasiuliau jam kelis variantus, o jam patiko čilė. nu sakau ir gerai man ir čili pipirai patinka ir red hot chilly peppers, tai tiko o dabar sakiau visus vadinsiu saliu pavadinimais, kiek turesiu Idomus vardo palyginimas su pipirais, o beje pas mane kaime gyveno suo vardu pipiras, drauges pamirsdamos sauke suriu
Mano šuns vardas Bagyra O ją pavadinau šiuo vardu, nes turėjau knygutę, kurios gale buvo aprašyta apie juoda panterą vardu Bagyra, tas vardas man patiko ir Bagei tiko, nes ji juoda
O mano maziaus vardas Atos (Atas Lt). O ji sugalvojom vietoj kito baisaus vietos. Jis kaip muskietininkas Atas. Visi sako, kad tinka toks vardas mano maziui
Idomus vardo palyginimas su pipirais, o beje pas mane kaime gyveno suo vardu pipiras, drauges pamirsdamos sauke suriu na pipirai ir suris nelabai panasu bet nieko as tai dabar visus sunis uzsimirsus cilem vadinu
As seip irgi nesuprasdavau kodel suris manau kad jo kailiuko spalva buvo kaip surio... Visi sunu vardai yra grazus kaip ir jie patys. O beje as turiu balta ziurke vardu pukis, dabar ziurkiu pas mane pagausejo ir visos baltos, tai nevisada atskiriu todel visas pukiais vadinu
Draxas - tai yra žmogaus pravardė kurią išgirdau dar neturėdama šuns, ir pasakiau, kad mano šuo bus Draxas, na taip ir buvo Kai šaukiu jį visi tikisi tokio didesnio, o atbėga toks pyplius Na, bet pagal charakterį tas vardas jam ne per mažas.. Ir dar nesu sutikusi nei vieno Draxo O antrojo šuniuko vardas buvo išrinktas veisėjos, bet man labai patinka, nes tariasi taip ne lietuviškai - Allegro
Na mes mano šuniukui rinkome vardą iš daugelio pasirinkimų. Galų gale išrinkome-Maksis. Nežinau aš vis galvodavau- jei turėsiu šunytę ją būtinai pavadinsiu Dora. O štai dabar gavome šuniuką. Iš visų pasirinkimų šis buvo priimtiniausias. Žinau- Maksis arba Maksas reiškia "didelis". Bet pagal mane manuo šuo man per mažas (nieko tokio). Kiti kaip tik jį vadina "dičkiu", Maksu. Nes jis žmonėm didelis.
Čia aptarsime savo šuniukų vardus ir kodėl butent juos išrinkom savo šunims mano Šuns vardas Tobis išrinko jį mano sesė nes aš dar buvau tik 6 metuku ir norejau kad jis butu reksas bet man tokio vardo deti neleido tai yra Tobis
mano šuniuko vardas čiapa tokį vardą jai uždėjome mes su broliu. tokį vardą išrinkome todėl kad ji kai valgo labai čiapsi ir mėgsta maistą čiapi Įdomus pasirinkimas, ir palyginimas