Клубы - NJemački ovčari

Kakvu vrstu hrane jede vaš pas?

Член Содержание
13.июля 2008 13:17 | редактировался 13.июля 2008 13:20

Nera jede suhu hranu uglavnom Friskies....i sve što joj daš

13.июля 2008 17:55

Thor također jede suhu hranu eukanubu za starije pse, ali pošto je jako pohlepan kad ostali jedu moramo mu obavezno dati bar malo naše hrane.Jako voli paštu te ribu to bi pojeo tonu da mu se da.

13.июля 2008 19:02

Lakiu kupujemo hranu za pse u mesnici koja je kuvana,dobija jos i granule(happy dog) i 2 kuvana jajeta koja obozava

14.июля 2008 00:29

Purina Pro Plan, ponekada kuhano meso, riža, malo jogurta,...

14.июля 2008 22:33

Lakiu kupujemo hranu za pse u mesnici koja je kuvana,dobija jos i granule(happy dog) i 2 kuvana jajeta koja obozava
ja sam danas procitala na nekom sajtu da su jaja stetna za psa!!!!?
Da li je neko cuo za ovo?!!

14.июля 2008 23:05

Koliko ja znam, nisu štetna. I ja sam svojima znala dati tu i tamo kuhano jaje.....

14.июля 2008 23:05

A što piše, zašto su štetna?

14.июля 2008 23:36

ja Ariju dajem jednom tjedno samo žumanjak (sirovi) za sjaj dlake. njega obožava i u nedjelju ujutro kada dođemo iz vana, sjedne se i čeka da mu ga dam. tek kad njega pojede, doručkuje, nema šanse da prije njega pojede bilo kaj drugo.
kuhana jaja nikada nije jeo.
čula sam da je bjelanjak štetan, a zakaj, nemam pojma...

15.июля 2008 01:56

ja Ariju dajem jednom tjedno samo žumanjak (sirovi) za sjaj dlake. njega obožava i u nedjelju ujutro kada dođemo iz vana, sjedne se i čeka da mu ga dam. tek kad njega pojede, doručkuje, nema šanse da prije njega pojede bilo kaj drugo.
kuhana jaja nikada nije jeo.
čula sam da je bjelanjak štetan, a zakaj, nemam pojma...

Sumnjam da je bjelanjak štetan, pa to su čiste bjelančevine....

15.июля 2008 16:12

ne znam zakaj je štetan (ako uopće je). možda su to samo babske priče, stvarno ne znam... tak sam čula. kak o svemu ima 100 teorija, tako je i na ovu temu, nikaj čudno. kaj se toga tiče, čula sam da se treba odvajati žumanjak od bjelanjka jer da im daš cijelo jaje, sve ono kaj je dobro u žumanjku, bjelanjak "ubije", pa kao nikakve koristi od toga. a sad, jel istina ili ne ...

15.июля 2008 16:42 | редактировался 15.июля 2008 12:42

ne znam zakaj je štetan (ako uopće je). možda su to samo babske priče, stvarno ne znam... tak sam čula. kak o svemu ima 100 teorija, tako je i na ovu temu, nikaj čudno. kaj se toga tiče, čula sam da se treba odvajati žumanjak od bjelanjka jer da im daš cijelo jaje, sve ono kaj je dobro u žumanjku, bjelanjak "ubije", pa kao nikakve koristi od toga. a sad, jel istina ili ne ...
Da, teorija uvijek 100... meni to baš nema logike, onda bi isto to vrijedilo i za ljude, prvi puta čujem tako nešto....

15.июля 2008 18:30

mislim da se to odnosi samo kad se žumanjak daje zbog dlake. a ovako ak jedu, valjda smiju, stvarno ne znam...

15.июля 2008 19:26

mislim da se to odnosi samo kad se žumanjak daje zbog dlake. a ovako ak jedu, valjda smiju, stvarno ne znam...
Moguće....

26.июля 2008 18:23

Terry voli suhu hranu,keksice,razne poslastice za pse i slicno..
naravno dok jedemo,on nas gleda i moramo mu poslije dati nesto nase hrane,inace ne jede jako puno,ali obozava te poslastice za pse u razlicitim oblicima
dok macak ne pocne jesti Terry nije gladan,a kad macak dode pojesti nesto odmah mu se otvori apetit

14.августа 2008 05:05

Aron papa samo Hill´s ili ponekad Royal Canine.
Drzimo se samo te dvije hrane jer su super premium, a nije nam tesko odvojiti par kunica vise za kvalitetu i Aronovo zdravlje.
Od poslastica dobi sve i svasta, isto tako od Hill´sa.
Nista drugo mu ne dajemo, niti od nase ljudske hrane niti od ove ostale manje kvalitetne psece hrane.

27.августа 2008 05:46

Moji sada jedu eukanubu od piletine i s tm sam najzadovoljnija do sada! Napokon im se regulirala probava i popravila stolica

13.сентября 2008 17:17

Benny obično jede pedigree, a ponekad friskes(naravno junior)

15.сентября 2008 04:56

Jel mu ok ta hrana, nema nikakvih problema?

5.октября 2008 19:11

Jel mu ok ta hrana, nema nikakvih problema?
Ne!!!
On jede onu malu- za štence!!!!
Obožava sve vrste suhe hrane!!!

7.октября 2008 23:46

AKO PAS JEDE SLABIJE SUHU HRANU ONDA EVO VAM JEDAN ODLIČAN SAVJET KOJI JE POMOGAO MOJOJ NERICI!!!KUPITE U SVAKOM DUĆANU PEDEGREE MESNATE VREĆICE,A U SVAKOM SLUČAJU SKUHAJTE IM GRKLJAN I TAKO NEŠTO SLIČNO!

8.октября 2008 04:34

Ja sam znala svojim prije kombinirati te vrećice sa suhom hranom, odmah im je bilo ukusnije!