Клубы - Mastifi, amerikanu buldogi nu stafordsiri

Karsts laiks

Член Содержание
1.августа 2008 16:58 | редактировался 1.августа 2008 17:41

Tiešām karsts un amītis met spalvu. Kaut arī staffs un mastifs ir īsspalvainie, viņiem tāda problēma nepastāv. Vai tas tāpēc, ka amīti visur ņemu līdzi un viņa vairāk kustas?

Kā jūsu suņi pārdzīvo lielo karstumu?
Cik bieži ejat ārā dienvidū, tiešos saules staros?
Vedat peldēties vai aplaistat ar ūdeni?
Vai suns nesāk vairāk mest spalvu?
Vai ātrāk nenogurst, nejūtas slikti?
Kā ar apetīti?

Manējie peldas, amītis biežāk met spalvu, sunči atrāk nogurst, bet apetīte pēc jārēšanās ūdenī ir kā jau suņam - laba.

2.августа 2008 13:27

Nu jā, karstumā tā ir kā ir, dienā pārsvarā manējais guļ zem galda pagalma, tikai mazliet paskrien, padauzās, bet ja par spalvas mešanu runājam, tad nu visvairāk bira nost pavasarī, bet kopumā visu laiku kautkas jau pabirst, tāpēc ik pa laikam laukā kamēr guļ izmantoju miera stāvokli un izķemmēju kārtīgi viņu. Manējam akal peldēties nepatīk, iet ūdenī tikai tik tālu cik zemi ar ķepām var aizsniegt, jo pavasarī dabūja psiholoģisko traumu, dauzījāmies Daugavā, iemetu tā patālāk kociņu, un viņš pakaļ, hops bedrē iekšā, zem ūdens iegrima, sabijās un kopš tā laika tikai gar krastu....bet citādi mājās jau ik pa laikam ievedu dušā atvēsināties viņu, lai nepārkarst, tad gan suņam prieki Tā kā barojam 2x dienā, tad tas jau skaidrs, ka pēc kārtīgas ālēšanās pa dienu, vakarā ir gatavs pat ziloni noēst, bet citreic gan karstā laikā ir tā, ka ēst negrib.....

5.августа 2008 14:27

mans mīlulīts neko īpaši nav uzvedībā mainījis,tikai baisi elso pēc pastaigas un mēle līdz zemej
apetīta laba,lai gan esmu nedaudz samazinājusi devu
spalvu met,bet ne vairāk kā parasti

7.августа 2008 04:59

Man ari amitis met mazak neka pirms menesa, bet salidzinot ar Mastifu un stafu, tomer daudz

22.августа 2008 16:02

mūsu mazulis pamatigi met spalvu... tā, ka noglauda un visa roka balta laikam vajadzētu kādu vitamīnu viņam iedot.. īsti nezinu!