Клубы - Didieji bičiuliai

Žaibai

Член Содержание
4.августа 2008 21:49

Ar bijo jusu šunys žaibų,fejerverkų?Gal kam pavyko pripratint?Mano azijatė voljero stoga vis sulauzo,vis nori išlipti.

5.августа 2008 11:58

Mano tik stafe bijo. VA nekreipia demesio nors jai tik 5 men.

5.августа 2008 15:28

Nebijo.

5.августа 2008 19:27 | редактировался 5.августа 2008 15:27

Dina nebijo, taip atrodo net, kad išvis jo negirdi.

5.августа 2008 20:24

Nebijo

5.августа 2008 21:29

mano Čerita bijojo kaij pirma karta pamate fejerverkus net apsislapino bet dabar nors praejo tik 8 men ji nebijo nei zaibo nei fejeverku

5.августа 2008 23:03

Pasitaisysiu. Stafe bijo fejerverku, bet daugiau nieko.

6.августа 2008 02:08

Kazkur girdejau kad reikia daznai saudyt prie suns netoli.Bet pats neprisaudysi.O kaimynai nepranesa kada saudys.Na per Naujus abi sedim virtuvej.Man paciai baisu buti kieme.Kaip kare pasijauti.

19.августа 2008 22:46

Euras bijo paniskai ne tik zaibo,griaustinio,fejerverku,bet ir garsios muzikos su bum bum Cia viena nakti kaip zaibavo ir nusvistavo lauke viskas tai begdavo i tamsia vieta sleptis...arba lindo po kaldra...ir kai bandziau istraukti nusinest pas save tai taip buvo suspaudes akis is baimes....
o Dorai tai vienodai piesia...cia kazkada per gimtadieni feververkus leidom...guli ziuri akim klapsi...jos nei pats velnias neima ! Thu thu thu aisku ))) !!!

20.августа 2008 00:34

Mums labai pasiseke,kadangi Aira nebyjo nei fejerverku nei zaibu nei griaustinio.

20.августа 2008 20:16

Lota nebijo nieko,turbut niekuo nenustebinsi jos,gali saudyti,gali leisti fejerverkus ar griaudeti ,zaibuoti,visiskai i tai nekreipia jokio demesio,ji i tai reaguoja visiskai normaliai

22.августа 2008 01:22

Turėjau VA kalytę Karlą, tai ji labai bijodavo fejerverkų, žaibų dar ne tiek... Bet kai kokie Nauji metai būdavo ir vidurnaktį visi pradėdavo sprogdinti visokius saliutus ir pan. ji bėgdavo prie žmonių, lodavo, slėpdavos, labai pasimesdavo. O jos sūnus Bartas atvirkščiai, kai kažkada leidom fejerverkus, jis nubėgo vieno gaudyt

25.августа 2008 03:09

manishkis bijo fejerverku ir griaustinio...viskas nutiko per naujuosius kai petarda sprogo prie jo jis dar buvo maziukas persigando,ir iki shiol bijo,bandau atpratinti,sukeldama ta pati efekta,bet vis dar neigalim to atsikratyti...
tai kai visi dziaugiasi naujaisiais manio zujkis keikia naujuju nakti

1.декабря 2008 12:31

Dera ,net kaukia kaip vilkas per griaustinį ,bet griaustinis dabar retai būna tai nėra ko bijot.